Seeky

Sme partnerom roka 2022 v oblasti digitálneho pracovného priestoru spoločnosti VMware!

Dátum vydania

8. 6. 2023

Zaujíma vás opísaná téma?

kontaktujte nás
Sme partnerom roka 2022 v oblasti digitálneho pracovného priestoru spoločnosti VMware!

Získali sme ocenenie Partner roka v kategórii Digitálny pracovný priestor.

Čo to pre nás znamená?

Odmena za všetky projekty dokončené pomocou Workspace ONE / AirWatch

Odmena za nepretržitú starostlivosť o zákazníka

Odmena za hodiny strávené vzdelávaním

Ocenenie za to, že svoju prácu robíme dobre a že si nás náš partner váži

A predovšetkým motivácia pre budúce projekty!

Čo prináša firmám digitálny pracovný priestor?

1. Možnosť pracovať kedykoľvek a kdekoľvek. Zamestnanci si prispôsobujú svoj pracovný deň a pracujú vtedy, keď sa cítia najefektívnejšie. Tento systém práce im zároveň dáva pocit slobody.

2. Zvýšenie efektivity a spokojnosti ľudí. Podľa najnovších štatistík sa zvyšuje výkonnosť zamestnancov, ktorí nie sú viazaní pracovnými obmedzeniami. Nenútia sa pracovať v čase, keď na to ani nepomyslia, neodkladajú prácu a pracujú len v najproduktívnejšom čase.

3. Spolupráca bez hraníc. Vďaka digitálnemu pracovisku môžu zamestnanci veľmi pohodlne pracovať na spoločných projektoch. Nemusia si posielať hromadné e-maily ani organizovať zložité stretnutia, jednoducho pracujú v zdieľaných dokumentoch, v ktorých sa aj rozprávajú alebo telefonujú. Všetky informácie sú online, v reálnom čase a dostupné každému členovi tímu.

4. Transparentnejšia komunikácia. V tradičnej „kamennej“ spoločnosti, kde ľudia medzi sebou komunikujú len prostredníctvom osobných stretnutí alebo telefonátov, sa stráca obrovské množstvo informácií. Každý manažér pracuje inak, ľudia nemajú úplné informácie a veľa informácií sa časom stratí.

Po zavedení digitálneho pracoviska spoločnosť zvyčajne vytvorí jeden online komunikačný kanál na zdieľanie všetkých kľúčových informácií. Informácie sa tak dostanú ku každému bez rozdielu a zamestnanci ich môžu kedykoľvek získať.

5. Pracujte z vlastných mobilných zariadení. Vďaka digitálnemu pracovnému priestoru sa skončili časy, keď vrcholoví manažéri mali jeden osobný a jeden služobný telefón. Zamestnanci majú možnosť pracovať z vlastného mobilného zariadenia (BYOD – bring your own device), v ktorom spoločnosť vďaka dostupným technológiám logicky oddeľuje súkromnú a pracovnú agendu.

Podobne aj spoločnosť urobí svojim ľuďom radosť, ak im zakúpi mobilné zariadenia podľa ich preferencií a potom im umožní používať tieto zariadenia aj na osobné účely. To opäť umožňuje oddeliť pracovné a súkromné agendy pomocou dostupných technológií (MDM, EMM, UEM).

Zníženie nákladov pre zamestnávateľov. Zavedenie digitálneho pracovného priestoru znížilo dopyt po kancelárskych priestoroch a už teraz časom mení koncepciu obrovských open space kancelárií. Telepracovníci nepotrebujú vlastnú pracovnú stanicu, ale je možné zdieľať pracovnú stanicu medzi viacerými ľuďmi.

Spoločnosti tak ušetria náklady na prenájom a prevádzku zbytočne veľkých kancelárií, ako aj náklady na zbytočné cestovanie na stretnutia, ktoré môžu byť online.

Ďalšie články

Digitálnymi technológiami žijeme. A preto o nich aj píšeme.

Najnovšie články
Ďalšie články
1/10

Alebo nás kontaktujte priamo

Alena Valečková

Alena Valečková

koordinátor kancelárie

Kontaktujte nás

Vyplňte náš formulár, ozveme sa vám do niekoľkých dní s návrhom nezáväznej konzultácie.

Kontaktujte System4u